Firma info

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Nygaard Smykker
Straussvej 30
7500 Holstebro
Tlf: 60 63 96 72
Mail adresse: nina@nygaard-smykker.dk
CVR-nr 28046464

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.

Priser og Betaling

Alle priser er incl. moms.
Ordrer kan betales med Dankort, Paypal, Mastercard, VISA og Mobilepay.
Nygaard Smykker anvender en betalings-gateway fra Clearhouse. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.

Beløbet hæves først, når varen afsendes.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.

Fragt og levering

Vi anvender Post Danmark og GLS, forsendelsesomkostninger i Danmark er 40 kr. Køber du for over 500,00 kr. er forsendelse gratis.

Normal leveringstid er 3-4 hverdage fra ordredato.

Afhentning på Straussvej 30, 7500 Holstebro er også muligt. Hvis du vælger at afhente din vare selv, beregnes der naturligvis ikke porto på ordren. Du vil få besked når din vare er klar til afhentning.

Returnering

Du har 14 dages retur- og fortrydelsesret.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen (ekskl. porto og ekspedition) til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Varereturnering foregår til:

Nygaard Smykker
Straussvej 30
7500 Holstebro

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Reklamationsret

Nygaard Smykker yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nygaard Smykker indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamations sager afholder Nygaard Smykker returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Persondatapolitik
Ingen personlige oplysninger der registreres på Nygaard Smykker, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for en tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Nygaard Smykker.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos Nygaard Smykker på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Nygaard Smykker, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Nygaard Smykker. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.