Hør hvad vores skønne kunder siger.

Vi er utrolig stolte over de udtalelser vores skønne kunder har sendt til os.

Det er en kæmpe glæde for os at høre hvilken betydning vores smykker har for dem i deres hverdag.

Emma Heltborgs historie

I august 2018 fik Emma en hjerneblødning, da hun var blot 18 år gammel. I oktober 2021 fik jeg denne besked fra hende:

”Jeg har egentlig ofte tænkt på at skrive til dig. Grunden til dette er for at sige en kæmpe tak til dig.

Jeg ved ikke om du kan huske det, men i 2018 lavede du en armring med ordene ‘I can and I will’ og den armring har jeg haft med mig overalt lige siden.

Den hjalp mig igennem min hospitalstid, min sygdom, min uddannelse og generelt svære tider efterfølgende. Jeg er enormt taknemmelig for den armring og den styrke den har hjulpet mig med at have.

Jeg ville blot lige fortælle dig, at dit smykke altså har hjulpet mig enormt meget i mit liv og at jeg altid kigger ned og holder om min armring som det første, når noget er svært eller godt.

Så tusind tak Nina, jeg er helt vildt inspireret over din måde at køre din virksomhed på.”

Jeg elsker min armring med teksten 'Believe'

Jeg bliver mere og mere overbevist om at den er magisk. Hver gang jeg har den på, specielt når noget føles svært, noget som betyder meget, men som kræver ekstra, så har jeg mere og mere fokus på at armringen skal på og den virker hver eneste gang, aldrig har den svigtet! Troen på den indre styrke, den ydre styrke Hvad gør jeg den dag den er slidt op?

- ​Lone Johansen

Så lækkert et design

Jeg er sååå glad for mit flotte armbånd, som jeg fik af min kæreste i julegave. ​Jeg kan godt lide det enkle design og som bonus er ordet meget sigende. Det bliver brugt dagligt og jeg vil ønske mig flere af slagsen...Det næste bliver nok et 'pyt' armbånd.

- Maria Tranholm Østergaard Eriksen

Jeg bruger det hver eneste dag

Da jeg stod til jul og skulle afgive juleønske fra mine 5 børn var jeg slet ikke i tvivl om hvad jeg ønskede mig .. et enkelt og fint armbånd hvor mine børns navne stod .. og det kunne Nygaard Smykker opfylde Jeg bruger det hver eneste dag og har mine børn helt tæt på.

- Rikke Wermuth Bak Jensen