Så meget mere end en surf camp for kvinder

Surf'n Shine er en intens og sjælfuld oplevelse for kvinder, der giver dig muligheden for at tage din power hjem og sætte dig selv fri. På kanten af Danmark, hvor klitterne møder det fascinerende Vesterhav får du en opløftende, livsændrende og hjertevarm oplevelse, der giver dig ro og glæde i din hverdag.

Surf smykker

Vesterhav, saltvand og surf board

Følelsen af at sidde på et surf board og bare være tilstede lige dér på havet med fødderne i vandet – omgivet af skønne kvinder der deler din optur og glæde.

Det handler ikke om at blive mester i at surfe, det handler om at sætte dig selv på kanten, komme ud af dit hoved og ned i kroppen.

Bølgerne, havet og vinden sørger for at du er tilstede og nærværende. Vesterhavet kan være en skræmmende bandit og skal behandles med respekt, men det er en fantastisk læremester i at være tilstede lige nu og her.

Du er omgivet af dygtige instruktører der viser dig hvordan du skal ‘læse’ bølgerne og få det allerbedste ud af dit surf. De hjælper dig til at få den vildeste opturs oplevelse.

Samtidig er jeg selvfølgelig i vandet sammen med dig hele tiden. Jeg hepper på dig, ser din frygt og begrænsninger i øjnene sammen med dig og holder dig hele vejen.

Du får et kæmpe power boost

Når du er i Vorupør står tiden stille, du er i en anden verden. Du oplever en afslappet stemning og en tilbagelænet livsstil, som du ikke finder andre steder i Danmark. Naturen omkring Vorupør er fantastisk og inviterer til at gå på opdagelse. Den rå og smukke natur giver luft og lys til krop og sjæl.

Surf smykker

En oplevelse ud over de sædvanlige.

Surf’n Shine er en dag med grin, optur og masser af omsorg.

Mit største ønske for dagen er at få DIG til at shine, få dig til at se dit eget lys.

Jeg giver dig en sjov, men effektiv måde til at få større mod, mere glæde og ro i din hverdag. De 5 steps jeg selv bruger til at tage min power hjem og have større glæde i min hverdag. De 5 steps jeg altid vender tilbage til.

Blandt andet skal vi snakke om ‘spøgelses karrusellen’, som er det step der altid volder mig størst problemer. Du får selvfølgelig mine fedeste tip til at buste alle spøgelserne, så de ikke får lov til at bestemme over dig.

Du får:

  • Adgang til de 5 steps, så du altid kan gå tilbage til dem og tage din power hjem.
  • Adgang til en lukket Facebook gruppe med de seje ladies der også har deltaget på Surf’n Shine
  • Dit helt personlige power smykke – håndlavet af mig naturligvis.

Du får en dag KUN for dig. Du får en kæmpe saltvandsindsprøjtning og følelsen af at være fri, vild og fucking fantastisk.

 

Skal du med på Surf'n Shine?

Du får en hel dag i Vorupør med de fedeste oplevelser.

Datoen for det næste Surf’n Shine er den 21. august 2022, kl 10.00 – 18.00.

Det koster 1.995 kr.

Skal du med, så klik herunder.

Jeg har styr på det praktiske (våddragt, board, instruktør), du skal bare dukke op med dit håndklæde og din bikini under armen.

Har du spørgsmål, så skriv til mig. Min mail adresse er:

nina@nygaard-smykker.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Passer datoen ikke for dig, så tilmeld dig vores Surf’n Shine nyhedsbrev, så du er den første til at få de nye datoer.